2013. november 9., szombat

Lilahagymás csirkemell


Lilahagymás csirkemell


Hozzávalók:
- 1 kávéskanál ételízesítő
- 3 közepes db lilahagyma
- 10 dkg trappista sajt
- 3 dl tejföl
- 3 kávéskanál
- bors ízlés szerint
- 5 ek olíva olaj





Elkészítés:
1. A csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sóval és borssal.
2. Olajjal kikent tepsibe tesszük, aláöntünk 1/2 dl vizet, alufóliával letakarjuk, és sütjük kb. 25 percet.
3. Közben a lilahagymát 3 evőkanál olajon megpároljuk, a sajtot lereszeljük, majd a tejföllel és a hagymával elkeverjük.
4. Amikor félig megsült a hús, akkor rákenjük a tejfölös mártást, és még 10 percig sütjük fólia nélkül.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése