Lilahagymás csirkemell
- 2 db csirkemell filé
- 1 kávéskanál ételízesítő
- 3 közepes db lilahagyma
- 10 dkg trappista sajt
- 3 dl
tejföl
- 3 kávéskanál só
- bors
ízlés szerint
- 5 ek olíva olaj
Elkészítés:
1. A
csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sóval és borssal.
2. Olajjal kikent tepsibe tesszük, aláöntünk 1/2 dl vizet,
alufóliával letakarjuk, és sütjük kb. 25 percet.
3. Közben a lilahagymát 3 evőkanál olajon megpároljuk, a
sajtot lereszeljük, majd a tejföllel és a hagymával elkeverjük.
4. Amikor félig megsült a hús, akkor rákenjük a tejfölös
mártást, és még 10 percig sütjük fólia nélkül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése