Hozzávalók:
- 200 gr friss gomba
- 500 gr darált sertéshús
... - 150 gr reszelt füstölt edami sajt
- 1-2 ek liszt
- 1 ek apróra vágott petrezselyemzöld
- őrölt fekete bors
- só
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítés:
1. A gombát megmossuk, apróra vágjuk.
2. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a lereszelt sajtot, a húst, a lisztet, a tejet, petrezselymet.
3. Fűszerezzük be és jól dolgozzuk össze.
4. A húsos-gombás masszából formázott hengereket mártsuk a felvert tojásba, majd forgassuk zsemlemorzsába.
5. Bő, forró olajban süssük ki a roládokat.
Sziasztok! Egy átlag ember vagyok, akinek ha van egy kis szabad ideje, akkor szeret a konyhában lenni. Nem vagyok profi és soha nem tanultam ezt a hivatást. Néha egy két szakácstól kaptam pár jó tippet és barátoktól is sokat tanultam. Gondoltam megosztom Veletek is amiket főzök hátha Ti is kedvet kaptok hozzá. Mindenkit csak bátorítok, mert főzni jó, könnyű és egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség, melynek a végén még egy finomat is ehetsz és ezt másokkal is megoszthatod! Üdv: Sosiséf
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése