Made in Hungary!
Visszavágtam! :)
Egyébként hihetetlen, hogy milyen könnyű ezt is megcsinálni és mennyire finom... :)
Egyébként hihetetlen, hogy milyen könnyű ezt is megcsinálni és mennyire finom... :)
Hozzávalók 4 főre
Bundához:
... • 6 ek liszt
• 3 ek étkezési keményítő
• 1 ek olaj
• 1 tojás
• 1 egész csirkemell
• csipet só
• pici víz
• 1,5 kk sütőpor
Mázhoz:
• ketchup
• chili (erős pista)
• méz
• 3-4 ek szezámmag
Amikor a húskockát beletesszük az olajba, figyeljünk, hogy a bunda teljesen befedje!
Elkészítés:
1. A húst felkockázzuk.
2. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
3. Elkészítjük a mázat.
4. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
5. Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.
... • 6 ek liszt
• 3 ek étkezési keményítő
• 1 ek olaj
• 1 tojás
• 1 egész csirkemell
• csipet só
• pici víz
• 1,5 kk sütőpor
Mázhoz:
• ketchup
• chili (erős pista)
• méz
• 3-4 ek szezámmag
Amikor a húskockát beletesszük az olajba, figyeljünk, hogy a bunda teljesen befedje!
Elkészítés:
1. A húst felkockázzuk.
2. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
3. Elkészítjük a mázat.
4. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
5. Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése