Hozzávallok:
- Sajt
- Liszt
... - Tojás
- Zsemlemorzsa
- Krumpli
- Majonéz
- Mustár
- Tejföl
- Őrölt fekete bors
Elkészítés:
1. Szeljük fel nagyobb szeletekre a sajtot. Panírozzuk be duplán a sajtot (liszt→tojás→zsemlemorzsa→ tojás→zsemlemorzsa). Majd olajban süssük ki.
2. Szeljük fel a krumplit majd süssük ki olajban.
3. Keverjük össze a majonézt, a tejfölt, a mustárt és a borsot ízlés szerint.
- Sajt
- Liszt
... - Tojás
- Zsemlemorzsa
- Krumpli
- Majonéz
- Mustár
- Tejföl
- Őrölt fekete bors
Elkészítés:
1. Szeljük fel nagyobb szeletekre a sajtot. Panírozzuk be duplán a sajtot (liszt→tojás→zsemlemorzsa→
2. Szeljük fel a krumplit majd süssük ki olajban.
3. Keverjük össze a majonézt, a tejfölt, a mustárt és a borsot ízlés szerint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése