2015. szeptember 13., vasárnap

Húsos palacsinta vastagon

Hozzávalók:
- 8ek liszt
- 4db tojás
- 12ek tej
-1/2 csokor újhagyma
- őrölt szerecsendió
- 200gr sült/főtt csirkemell
- 3 gerezd fokhagyma
- 15dkg sajt
- olaj
- só
- bors

Elkészítés:
1. Keverd el a lisztet a sóval, majd add hozzá a tojást és a tejet.
2. Ha ezt összekeverted, akkor add hozzá a felkarikázott újhagymának a felét, fokhagymát, sajtot, szerecsendiót, sót és borsot.
3. Egy kisebb mérető serpenyőbe öntsünk olajat és forrósítsuk fel. Majd tegyünk bele a masszából és süssük meg arany barnára az egyik oldalát.
4. Fordítsuk meg, adjuk hozzá a sült/főtt csirkemellet és a maradék újhagymát. Süssük meg a másik oldalt is arany barnára és máris ehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése