2012. július 8., vasárnap

Fokhagymaszósszal töltött sajtos stangli

Hozzávallók:
- 2 ek. liszt
- olaj
... - 3-4 gerezd fokhagyma
- egy csokor petrezselyem
- 1 kis doboz tejföl
- víz
- só
- bors
- 1 sajtos stangli
- füstölt sajt
- 1 rúd vékony snack kolbász

Elkészítés:
1. A liszthez kis olajat öntünk és rántást csinálunk. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a préselt fokhagymát, és a felaprózott petrezselymet. Pár perc főzés után hozzáadjuk a tejfölt, majd ízlés szerint sózzuk és borsózzuk.
2. Hosszanti irányba kettévágjuk a sajtos stanglit. Kiszedjük a belsejét és kibéleljük a felaprózott kolbásszal. Leöntjük a fokhagymaszósszal és megszórjuk reszelt sajttal, majd megsütjük a sütőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése