2012. július 8., vasárnap

Sajtos gombarolád

Hozzávalók:
- 200 gr friss gomba
- 500 gr darált sertéshús
... - 150 gr reszelt füstölt edami sajt
- 1-2 ek liszt
- 1 ek apróra vágott petrezselyemzöld
- őrölt fekete bors
- só
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- olaj

Elkészítés:
1. A gombát megmossuk, apróra vágjuk.
2. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a lereszelt sajtot, a húst, a lisztet, a tejet, petrezselymet.
3. Fűszerezzük be és jól dolgozzuk össze.
4. A húsos-gombás masszából formázott hengereket mártsuk a felvert tojásba, majd forgassuk zsemlemorzsába.
5. Bő, forró olajban süssük ki a roládokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése