2012. július 8., vasárnap

Salátaágyon tálalt csirkemell, joghurtos öntettel

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 4-5 dl natúr joghurt
... - 6 szem paradicsom
- 1 nagy kígyóuborka
- 1 fej saláta
- 1 fej káposzta
- Pár répa
- Extra szűz olívaolaj
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- bors
- olívabogyó

Elkészítés:
1. Lereszeljük a salátát, a káposztát, a répát, hozzáadjuk a felaprózott paradicsomot és kígyóuborkát. Majd hozzáadjuk az olívabogyót és leöntjük olívaolajjal.
2. A joghurtot ízlés szerint sóval, borssal, fokhagymával összekeverjük, s állni hagyjuk.
3. A csirkemelleket 2 szeletre vágjuk, bevagdossuk, szárnyas fűszerkeverékkel, borssal beszórjuk, majd kiklopfoljuk, s kevés olajon megsütjük.
4. A salátát kimerjük egy tányérra, ráteszünk pár csirkemellet, és a joghurtos öntettel meglocsoljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése